Produkter for tsjekkisk japansk (12)

Ristet Bokhvete - Ristet Bokhvete

Ristet Bokhvete - Ristet Bokhvete

Bokhvetegryn er laget av skrelte frø av vanlig bokhvete. Kornene av ristet bokhvetegryn har en karakteristisk mørkebrun farge, som er et resultat av termisk behandling. Ristet bokhvetegryn er mindre verdifullt enn ubehandlet bokhvetegryn, men har til gjengjeld en mer uttalt smak. Bokhvetegryn er en verdifull kilde til næringsstoffer og næringsmidler. Spesielt viktig er proteiner, polyfenoler, polysakkarider og mineraler. Bokhvete har et høyt innhold av mineraler som kalium, magnesium, jern og vitaminer. Det kan være en selvstendig rett, en tilbehør til kjøtt eller grønnsaker, og kan være grunnlaget for lunsj eller middag. Ristet bokhvetegryn og stekt bokhvetegryn betyr det samme. Begge typene gryn gjennomgår termisk behandling.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Hele Skrelte Erter - Pakke med Hele Skrelte Erter

Hele Skrelte Erter - Pakke med Hele Skrelte Erter

Erter er en belgfrukt. Erter er en god kilde til protein, gir også karbohydrater, samt fiber som fremmer fordøyelsen. I tillegg har erter en alkaliserende effekt. De er en grunnleggende ingrediens i militær ertersuppe, men passer også perfekt i ulike typer pålegg, supper eller salater.
Malt Grønn Kaffe 250g Vivio

Malt Grønn Kaffe 250g Vivio

Grønn kaffe er ubehandlede bønner, som også brukes til å lage tradisjonell brent kaffe. Den har en delikat lys grønn farge. Dette skyldes at den etter innhøsting ikke gjennomgår røykeprosessen. I tillegg til den stimulerende koffeinen, finner vi også klorogensyre i sammensetningen, som tilskrives egenskapene til å akselerere fettforbrenning. Grønn kaffe er også en rik kilde til verdifulle polyfenoler, salisylsyre, samt mange vitaminer og mineraler. Den inneholder folsyre, vitamin B1, B2, B12, samt kalsium, kalium, natrium, magnesium, jern, fosfor og sink. <strong> Energiinnhold 1588kJ/381kcal - 19%RWS* fett 13G - 19% hvorav mettet fett 0.8g - 4% karbohydrater 40g - 15% hvorav sukker 0g - 0% protein 11g - 22% fiber 30g - 0g - 0% *RWS - Referanseverdi for mat &nbsp; <strong> bruk </strong> grønn kaffe, husk på riktig vann temperatur (optimal temperatur er omtrent
Hirse - Hirsepakke

Hirse - Hirsepakke

Kasza jaglana anses å være en av de sunneste matvarene i verden. Den har vært dyrket i hundrevis av år og er laget av skrelte hirsefrø. Den skiller seg ut med det høyeste innholdet av B-vitaminer (B1, B2, B6) samt jern og kobber. Kasza jaglana har også helsemessige egenskaper, er lettfordøyelig og allergivennlig, da den ikke inneholder gluten, og kan derfor spises av personer med cøliaki. Den har antivirale egenskaper og reduserer betennelse i slimhinnene. Den inneholder silika, som har en positiv effekt på tilstanden til huden, håret og neglene våre.
Malt Grønn Kaffe 500G Vivio

Malt Grønn Kaffe 500G Vivio

Grønn kaffe er ubehagelige kakaobønner, som også brukes til å lage tradisjonell ristet kaffe. Den har en delikat lys grønn farge. Dette skyldes at den ikke utsettes for røykeprosessen etter innhøsting. I sammensetningen finner vi, i tillegg til stimulerende koffein, også klorogensyre, som er ansvarlig for de fettforbrennende egenskapene. Grønn kaffe er også en rik kilde til verdifulle polyfenoler, salisylsyre samt mange vitaminer og mineraler. Dens sammensetning inkluderer folsyre, vitamin B1, B2, B12 samt kalsium, kalium, natrium, magnesium, jern, fosfor og sink. <strong> Energiverdi 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Fett 13G - 19% inkludert mettet fett 0,8 g - 0,4% Karbohydrater 40G - 15% inkludert sukker 0g - 0% Protein 11g - 22% Fiber 30g - 0g - 0% *RWS - Referansemat og &nbsp; <strong> Bruk </strong> Grønn kaffe, tenk på riktig vann til riktig vann.
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, etter koking, får en fiolett nyanse, og derfor kalles det også fiolett. Akkurat som brunt ris er det uskalet, noe som gjør det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Svart ris koker lenger enn andre typer ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og dermed beskytter oss mot betennelser og mange sykdommer, samt forsinker aldring av cellene. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Næringsverdier per 100g</strong> Energiverdi 1498kJ/354kcal - 18% RI* Fett 3,2g - 5% herav mettet fett 0,8g - 4% Karbohydrater 72g - 28% hvorav sukker 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RI - Referanseinntak <strong>Bruk</strong> Skyll risen i kaldt vann.
Kikerter - Kikerter detaljposer

Kikerter - Kikerter detaljposer

Vi tilbyr detaljhandelspakket produkter under vårt merke Grino, samt hvit etikett-tjenester for pakking under kundens merke. Vennligst kontakt oss for mer informasjon og sjekk våre andre produkter. Kikerter tilhører gruppen av belgfrukter. Smaken av kikerter er litt søt, med en diskret nøtteaktig smak, delikat og kremet. Kikerter er ikke ennå så populære i Polen som de er i Øst-Europa. Kikerter er en plante som er en utmerket kilde til protein, og har også en svært stor mengde aminosyrer som er nødvendige for kroppens funksjon. På grunn av den høye næringsverdien er de svært verdifulle for hele kroppen.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Malt grønn kaffe 500g vivio

Malt grønn kaffe 500g vivio

Grønn kaffe er ubehagelige kakaobønner, som også brukes til å lage tradisjonell brent kaffe. Den har en delikat lys grønn farge. Dette skyldes at den etter innhøsting ikke blir utsatt for røykeprosessen. I tillegg til stimulerende koffein, finner vi også klorogensyre i sammensetningen, som tilskrives egenskapene for å akselerere fettforbrenning. Grønn kaffe er også en rik kilde til verdifulle polyfenoler, salisylsyre samt mange vitaminer og mineraler. Dens sammensetning inkluderer folsyre, vitamin B1, B2, B12 samt kalsium, kalium, natrium, magnesium, jern, fosfor og sink. <strong> Energi verdi 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Fett 13g - 19% inkludert mettet fett 0.8g - 4% karbohydrater 40g - 15% inkludert sukker 0g - 0% protein 11g - 22% fiber 30g salt 0g - 0% *RWS - referanse matverdi &nbsp; <strong> bruk </strong> brygging av grønn kaffe, husk den riktige vanntemperaturen (optimal temperatur er omtrent 90 grader), fordi oversvømming
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har, som alle belgfrukter, unike helsefordeler. De er en kilde til godt absorberbart protein. Linseprotein er, etter soyaprotein, det mest absorberbare proteinet av vegetabilsk opprinnelse (85 prosent). Grønne linser inneholder mye fiber. Fiber hjelper ikke bare med å regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøyelsessystemet, men bidrar også til å senke kolesterolnivået, fjerner giftstoffer fra kroppen, beskytter mot tykktarmskreft og også mot type 2-diabetes. De har et høyt jerninnhold, som er gunstig for personer som ikke spiser kjøtt. En kopp grønne linser inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige jerninntaket. Dette mineralet spiller en viktig rolle i dannelsen av hemoglobin i blodet og myoglobin i musklene, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene. Det inneholder også verdifullt mangan og folsyre.
Svart Ris 1000g Vivio

Svart Ris 1000g Vivio

Svart ris, etter koking, får en lilla nyanse, derfor kalles det også lilla. Akkurat som brunt ris ikke serveres, er det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Det svarte riset kokes lenger enn annet ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som er ansvarlige for å bekjempe frie radikaler, og beskytter oss dermed mot inflammatoriske tilstander og mange sykdommer, samtidig som det forsinker cellulær aldring. <strong>Næringsverdier per 100 g</strong> energiverdi 1498KJ / 354Kcal - 18% RDI * FETT 3,2 g - 5%, hvorav mettet fett 0,8 g - 4% KARBOHYDRATER 72 g - 28%, hvorav sukker 0,7 g < 1% PROTEIN 7,7 g - 15% FIBER 3,1 g < 0,03 g < 1% * RDI - Referanseverdi for næringsinnhold